Over ons

N.A. Sloopwerken is opgericht in 2010 door Najib Abdalla. Wij zijn VCA** gecertificeerd.

N.A. Sloopwerken verzorgt oplossingen sinds 2010

Na jarenlang hard gewerkt te hebben, hebben we N.A. sloopwerken kunnen laten groeien tot een groter begrip en worden wij ook steeds bekender.
Ons bedrijf is van eenmanszaak uitgegroeid tot een BV met personeel. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om zo snel en efficiënt mogelijk het soort (circulair) sloop-en/of renovatie werk te leveren waar u om vraagt.
Wij verzorgen het gehele proces van sloopwerken voor uw bedrijf/organisatie. Waarmee ons doel is om zoveel mogelijk materialen te winnen voor hergebruik. Wij behandelen onze materialen alsof het nieuwe grondstoffen zijn. Zo proberen wij voordelen te behalen voor de klant en het milieu.
Wij hanteren een streng (hoogwaardig) kwaliteitsmanagementbeleid als het gaat om de veiligheid, milieu en organisatorische aspecten van projecten, veiligheid, duurzaamheid en het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wij zijn flexibel, self-supporting en u profiteert van onze unieke expertise, volledig afgestemd op uw organisatie en de actuele marktontwikkelingen.
Wij hechten veel belang aan een goede samenwerking. Wij gaan open en transparante samenwerkingen aan.
Wij vinden duurzaamheid belangrijk en streven ernaar bij te dragen aan een groenere wereld.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs