Onze Diensten

Onze diensten op een rij

Sloopwerken

Voor zowel totale als renovatie sloopwerken heeft u met NA Sloopwerken een betrouwbare partner in handen genomen. Met een ruime ervaring in de branche en met ons eigen materieel kunnen we op een duurzame wijze slopen met het oog op veiligheid, milieu en omgeving.

Snijwerkzaamheden

Onze dochteronderneming Global Cutting Support is een sleutelspeler voor al het snijwerk. Al onze experts zijn self-supporting en beschikken over alle soorten snijbranders zoals plasma en thermische lansen. Uw (grote) objecten kunnen we snel en veilig verwijderen en afvoeren.

Decommissioning

De sloop van maritieme objecten bevat vaak een combi van snijwerk en sloopwerk. Omdat we onze krachten gebundeld hebben, kunnen we u op de juiste wijze voorzien van experts in sloop- en snijwerk.

Asbestsanering

Asbest is tot 1994 een veelvuldig gebruikt bouwproduct in ruim 5000 producten. Door asbest op een veilige manier te verwijderen, kunnen we bijdragen aan een gezonde wereld. Uw asbestproject is bij ons in goede handen.

Circulaire ontmanteling

Bij het slopen van gebouwen en objecten zitten vaak nog materialen die in een goede staat zijn en daardoor zeer geschikt zijn voor een tweede leven als grondstof of bouwmateriaal. Samen kunnen we de milieu-impact van het slopen verkleinen door deze voorafgaand aan het sloopwerk te ontmantelen en via ons brede netwerk weer te distribueren.

Verhuur van machines en machinisten

Naast dat we werken aannemen kunnen we u ook ondersteunen in het leveren van materieel en machinisten. Onze medewerkers zijn voor u ter beschikking.

Wij kunnen u van dienst zijn in diverse diensten. Denk hierbij aan sloop- en/of renovatiewerk zowel afzonderlijk als in een totaalpakket. Wij kunnen u totaal ontzorgen en bieden een service aan onze opdrachtgevers van A tot Z.

Wij kunnen u van dienst zijn in diverse diensten. Denk hierbij aan sloop- en/of renovatiewerk zowel afzonderlijk als in een totaalpakket. Wij kunnen u totaal ontzorgen en bieden een service aan onze opdrachtgevers van A tot Z.

Ben je op zoek naar ondersteuning of een betrouwbare partner voor jouw projecten? Heb je behoefte aan een ‘boost’ voor je inzetbaarheid in machines of medewerkers?

Onze diensten op een rij:

  • Sloopwerken
  • Snijwerkzaamheden
  • Decommissioning
  • Asbestsanering
  • Circulaire ontmanteling
  • Verhuur van machines en machinisten

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs